Kapitel 14 - Burn

 
Lyssna Här
 

Harry hade rätt, jag blev ett år äldre i hans närhet – eller iallafall genom krogvakterna. Ingen ifrågasatte min ålder, inte en enda. Och innan jag ens hunnit klaga på att jag inte var på fest humör så hade Harry släpat in mig i den mörka klubblokalen. Hög musik dunkade i öronen och jag kunde knappt överösta min röst med den starkaste rösten jag kunde pressa fram. Klubben var stor med massvis av människor som hoppade och dansade till musiken. Färgglada drinkar serverades och spotlight lampor i alla möjliga färger lyste upp stället. Själv kollade jag mig snabbt runt för att inte tappa bort Harry i detta röriga ställe.

 

Det skulle inte ens förvåna mig om han redan stuckit iväg för att hälsa på någon. Förvirrad snodde jag runt ett varv då jag insåg hur han inte stod vid min sida. Han hade istället gått iväg emot vänster hörn där han hälsade på några bekanta. En suck slank ur mig och jag staplade mig bort emot honom. Jag ställde mig fortfarande frågor om hur allt gått så snabbt och som vanligt försökte jag smälta allt och inget. På vägen fram till Harry var jag tvungen att vrida mig en hel del för att inte stöta till folk eller kliva dem på fötterna. Jag hade en tendens att överanalysera saker och jag kunde fortfarande inte släppa det här. Mina ögon hade inte vant sig vid de mörka ljuset än och jag blinkade flertal gånger för att få mina ögon att fokusera. Jag gick snabbt de sista metrarna tills jag slank in vid den öppna ytan intill Harry.

 

Han hoppade till av min plötsliga närvaro och log sedan medan jag bara blängde tillbaka. Jag var en aning irriterad att han först dra hit mig 5 timmar bort ifrån London och lämnar mig så fort vi anländer till vår destination. ”This is Ellie” Sade Harry som en presentation och lade en arm om mina axlar. Han drog in mig emot honom och jag pressade fram ett stelt leende emot de okända människorna framför mig. Jag var heller inte bekväm med hans grepp om mig och jag ville helst undvika fysikkontakt, dock så sa jag inte det. Två killar, båda brunetter och en blond tjej var framför oss. Killarna såg äldre ut och jag gissade att dem var emot 25års åldern och tjejen var nog runt 20. Hon var lång, hade ett fint ansikte och hade den där kroppen som alla tjejer ville i hemligt ha.

 

Tydliga konturer ifrån de åtsittande svarta klänningen framhävde hennes långa ben och små kurvor, om jag ändå såg ut sådär tänkte jag för mig själv. Harry måste ha legat med henne, helt klart. Om han hade en 'typ' så var hon ett bra exempel på hur hans 'typ' såg ut. ”Hello” Sade jag svagt och fick mig att stå ut som en aning blyg med mitt tysta och tillbaka dragna hälsning. Killarna sluddrade fram deras namn och med den höga musiken var det omöjligt att höra vad dem sagt. Jag sträckte fram min hand emot dem och skakade den vänligt. ”And this is Norah” Sade Harry och pekade emot den blonda tjejen som tog ett steg närmare för att skaka min hand. Det lyste verkligen om henne och hon log så starkt att jag inte visste vad. Stelt skakade jag om hennes hand och tog ett steg tillbaka närmare Harry. Dem fyra fortsatte prata medan jag stod mest där och var den där personen som man inte hade någon aning om vad den gjorde där. Det fanns verkligen ingen chans för mig att dyka in i deras samtal, jag hade inget att bidra med.

 

Till sist var det färdig pratat och Harry slog en arm om min midja innan han drog mig vidare genom den dansade nattklubben. Första människorna jag pratat med och jag framhävde mig själv som en stel outsider, bra jobbat. Jag förstod nu varför folk såg mig utan personlighet, jag sa inte något eller gjorde inget för den delen. Det var bara så mycket enklare att vara med tex, Niall eller kanske Nathalie. Jag behövde inte tänka mig för innan jag öppnade munnen för jag visste att folk som dem skulle förstå. ”I guess you have shagged every girl in here” Mumlade jag och blickade ut emot tjejerna som dansade, drack sig fulla och fnissade hysteriskt. Jag pressade samman läpparna och vände mina ögon emot Harry som blinkade emot mig. Han böjde sig ner emot mig och pressade sina läppar vid mitt öra. ”A gentleman never tells” Viskade han och rörde snabbt vid min axel innan han släpade mig bort emot den folkfyllda baren. J

 

ag skrockade bara åt honom och följde villigt med. ”What a gentleman” Mumlade jag för mig själv, övertygad om att ingen hörde. Eftersom det var alldeles för mycket folk så fick man hålla sig borta ifrån den dansade klumpen för att inte bli ihjältrampad. Harry slog upp en hand på bardisken och kollade emot mig som om jag skulle säga något. ”What do you want?” Förtydligade han och jag insåg hur jag bara stått och glott. ”Make it a suprise” Svarade jag med ett leende och Harry himlade med ögonen åt mig och vände sig emot bartendern för att ge vår beställning. På någon minut så höll Harry två höga glas fyllda med en ljusröd vätska. Det såg inte gott ut, inte alls men det var bara att köra. Smidigt sträckte jag min hand och greppade tag om det kalla glaset. Jag granskade vätskan framför mig och svalde hårt. ”Are you going to drink it or?” Skrattade Harry och jag återvände tillbaka till verkligheten jag befann mig i. ”Yeah, of course – cheers” Stammade jag fram och slog ihop våra glas till ett skål. Jag räknade snabbt till tre och höjde glaset till min mun och drack en klunk av den starka vätskan.

 

Harrys perspektiv

 

Ellie var ganska full. Jag hade iallafall tappat räkning om hur många drinkar hon slängt i sig och det verkade inte ta slut. Hon hade ifall slappnat av en hel del ifrån hennes vanliga sansade personlighet med inblickar av alla möjliga kommentarer. När vi kommit hit hade jag varit övertygad om att hälsa var det enda hon skulle säga under kvällens gång men icke. Under dessa timmar hade hon dansat och pratat med för många personer. Jag skrattade för mig själv då jag påmindes om hur några drinkar förvandlade henne till en glad och självsäker person.

 

Det var någonting om hur hon kollade på mig som om jag var ingen annan än mig själv, det fanns inga blickar av att hon avgudade mig som troligen alla andra tjejer betedde sig då jag ens sa hej. Det hade tagit tid men jag hade vant mig vid uppmärksamheten men de få gångerna någon betedde sig annorlunda så kändes den personen mer intressant. Jag kanske inte skulle tänka i dessa banor om Nialls flickvän men Ellie var speciell och intressant. Jag gillade hur hon tacklade mina kommentarer med nya och brydde sig inte om vem jag var eller vart min karriär lett mig. Jag fnös för mig själv över hur hennes ansikte sken upp i bilen då hon insåg hur låten var om mig, fan att hon behövde lista ut det. Jag hade verkligen velat slänga ur henne ur bilen då, för om hon fick veta var det någon hon skulle skämta om tills döden skiljer oss åt.

 

Vi hade befunnit oss här alldeles för länge just nu och alla möjliga killar hade stött på henne. Men hon var en aning borta och tog deras komplimanger och deras sätt att röra henne som en vänlig gest. Några gånger hade jag fått dyka in och dra med henne bort eftersom dessa killar skulle gärna kunna slänga henne över axeln och dra med henne hem. Jag skrattade för mig själv och drog fingrarna genom de lockiga håret.

 

Det var alldeles för varmt här inne och jag längtade ut till kylan och den friska luften. Min blick vandrade emot Ellie som staplade sig bort emot ett par nya killar, jag skrockade för mig själv. Hon visste inte vad hon hade för inverkan på folk. Med det där kristallklara leendet, bruna halvlockiga håret och ögon som kunde stirra hål på henne. Niall var lycklig att få ha en tjej som henne. Han hade inte velat dejta någon sedan det tog slut mellan han och Holly under Xfactor veckorna. Det gav bara smärta och kärlek för stunden brukade han säga. Men när Ellie audtion visades på tv så hade Niall blivit lite smått besatt av henne och i alla intervjuer då frågan kändis förälskelse ställdes så var det självklart vd han skulle svara. Och när dem träffades första gången hade han varit en aning lyrisk medan Ellie var blyg. De var så olika att dem passade tillsammans.

 

Varför hade jag ens dragit med henne hit? Helt ärligt, hade jag ingen aning. Jag visste själv hur det var att delta i en tvshow då alla förväntar sig så mycket men jag hade alltid haft killarna med mig men hon var alldeles ensam. Under den tiden då vi var med ville jag oftast dra mig bort ifrån en dag och lämna allt och försöka smälta allt. Så när Ellie babblat om en road trip så sken det upp i huvudet. Jag visste mycket väl att den var en dum ide, en idiotisk ide. Något som skulle vilja få henne att slå mig till små bitar men ändå hade jag hoppat in i bilen och dragit med henne hit. Se hur mycket som kan hända på en dag. Jag drog händerna över de mörka jeansen och tog ett djupt andetag innan jag började röra mig genom klubben.

 

Själv var jag en aning berusad, inte mycket. Jag hade lite svårt att dricka mig full då hon befann sig i min närhet, det sista jag ville var att få tillbaka en trasig Ellie till Niall. På tal om Niall så hade han ringt mig så många gånger att jag stängt av mobilen, jag kunde inte prata nu då skulle han fatta att något var skumt. Niall hade en tändes av att veta då jag ljög och ursäkter som att jag var med en tjej funkade inte. Smidigt drog jag mig igenom folkmassan tills jag fann en fnissande Ellie som lutade sig emot en ung killes axel. Han viskade något i hennes öra och hon började bara fnissa mer och högre. Jag tog ännu ett steg och harklade mig försiktigt för att få hennes uppmärksamhet. Ellie hoppade till och mötte mig med ett par glada ögon och brett leende.

 

”Harry!” Utbrast hon glatt och jag hörde att hon tvingade sig själv till att prata tydligt, fan hon var verkligen full. Killen upptäckte min närvaro och gav Ellie en blick innan han drog sig bort emot den tjocka klumpen av människor. ”Hi babe, let's get out of here” Flinade jag åt hur full hon faktiskt var. Jag svalde hårt och hoppades att hennes röst inte skulle låta allt för hemsk imorgon. Hon hade trotts allt sång på schemat. Innan hon hann protestera och slinka ur min syn så krokade jag en hand runt hennes midja. Ellie skrattade och lutade huvudet emot min axel medan jag stödde henne emot mig ut till bakvägen.

 

Jag hade valt det här stället av den anledning, kamera förbud. Det sista jag ville var att några bilder skulle komma ut. Jag visste inte hur jag själv i hennes situation skulle klara mig igenom ett sådant fall i media. Tidningar kunde komma upp med alla möjliga rubriker – I pojkvännens bästakompis famn, full. Olika rubriker flög förbi näthinnan och jag skakade av mig tankarna om det. Musiken blev allt lägre och människorna mindre. Jag tog ett fastare grepp om Ellies midja och släpade med henne igenom en smal korridor som ledde vägen ut. Här var lamporna tända och det sved i ögonen av de plötsliga starka ljuset. Dörren slog igen och man kunde höra musiken dunkade och människorna som skrattade och skrek till musiken.

 

Jag blickade ner emot Ellie som såg fortfarande hyfsat pigg ut och hon mumlade om något men hade fortfarande ett litet leende på läpparna. Jag pressade ner handtaget ut med min lediga hand och plötsligt var vi ute vid en kall gränd. Jag kände den kalla nattluften omge mig och lättad andades jag ut. Svetten klibbade längs ryggen och huvudet värkte av den tidigare höga musiken. Ellie kollade nu upp emot mig och skrattade glatt. ”Those curls, so pretty” Flinade hon och sträckte sig upp för att rufsa runt i mitt hår.

 

Jag skakade bara på huvudet medan jag skrattade och såg till att hon inte snubblade. Jag fortsatte stapla henne fram genom den tomma gatan samtidigt som hon nynnade för sig själv. ”One day i will buy a pink car” Sade hon plötsligt och jag himlade bara med ögonen för mig själv. ”You do that” Flinade jag och hon nickade emot mig stolt. Hon var verkligen den glada personen när hon var full. Men det skulle nog inte ta lång tid innan illamåendet slog över henne som en våg. Det fanns alltid konsekvenser med att ha roligt. Jag drog med mig henne till gatans slut och min blick for bort emot de olika riktningarna för att kunna komma ihåg vart vi ställt bilen.

 

Ellie fortsate prata på glatt och jag skrattade åt hennes glada humör. ”I want a tatto, can we get a tatto?” Frågade hon plötsligt och jag rynkade pannan. ”No you don't” Mumlade jag och hon stönade irriterat åt mig. ”Come on, please! If you get me a tatto i can give you a blowjob!” Sade hon desperat och jag satte andan i min hals samtidigt som skrattet vällde ur mig. Vad hade hon sagt? Jag kunde verkligen inte få slut på skrattet och det roligaste var att hon såg inte minsta generad eller oseriös ut. ”Ellie, you are really really drunk. But i promise if you want to get a tattoo tomorrow we will get it.” Jag hejade mig själv till att inte skratta mer och misslyckades såklart. Hon var så annorlunda som full, här var det inga kvicka halvtaskiga kommentarer utan hon erbjöd mig olika slags 'gärningar' istället. Och därefter skrattade jag igen.

 

Jag försökte övertala henne om något hon inte ens skulle komma ihåg imorgon. Om jag bara fick tyst på henne nu så skulle det vara glömt snart. Hon skulle säkert inte ens vilja ha en tatuering och imorgon skulle andra tankar finnas, så det var bara att säga ja nu så skulle det vara som bortblåst. ”Pinky Promise?” Sluddrade hon och jag nickade med ett litet leende till svar. Jag insåg hur hennes steg blev allt ostadigare och bilen var för långt bort för att släpa henne. ”Can you stand on your own for just a second?” Frågade jag och mötte hennes ögon.

 

Hon var pigg för stunden men jag tvivlade på att hon skulle kunna hålla sig så här pigg för ett längre tag. Försiktigt släppte jag mitt grepp om hennes midja och placerade stället min arm under hennes rumpa för att sedan bära upp henne. Hon var inte beredd och skrek till av de plötsliga rörelserna. Skriket övergick snabbt till ett nervöst men glatt skratt. Jag slog runt mina armar runt hennes kropp för att kunna bära henne stadigt i min famn. Ellies taniga kropp pressades emot min bröstkorg och hon placerade sina armarna kring min nacke samtidigt som hennes huvud vilade vid mitt nyckelben. Min högra hand hade placerat sig vid hennes rumpa och de kände genast fel så jag flyttade den in till undersidan av hennes knä.

 

Ellies pigga humör började tona bort i små doser men hon var fortfarande pigg till att kommatera allt och alla. Jag var inte så koncentrerad på hennes uttalande utan fokuserade mer på att bära henne och hitta en rätt väg till bilen. Hon verkade iallafall haft en kul kväll, alltid något. Jag fortsatte bära henne genom gatans slut och pustade ut då den svarta bilen kom i syne. Min hand stack jag ner i jeansfickan och fiskade upp bilnyckeln. Smidigt låste jag upp bilen och sköt upp dörren innan jag lossade Ellies grepp om min hals. Hennes ben nuddade marken och hon tog sig klumpigt in i passagerarsättet.

 

~

 

Efter att ha kört runt i en halvtimme så hade jag till sist hittat ett hotell. Med dessa trånga vägar och hus som alla såg likadana ut var det omöjligt att hitta sig fram. Mörkret hade lagt sig över stan som en dimma och jag stönade gång på gång över de jobbiga vägarna. Eftersom jag heller inte ville få folk att tro fel saker hade jag bokat två rum fast jag drog in Ellie till samma rum som mig. Hon verkade inte helt kry så det var nog bäst att jag ändå såg till att hon kom i säng, det var trots allt jag som fått henne att komma hit. Under bilresan hade hon hållit sig en aning pigg fast illamåendet tagit över smått.

 

Hotellkorridoren stod tom och lamporna lyste upp en oändlig korridor som såg ut att aldrig ta slut. Dörrar med nummer satt tätt tillsammans och Ellie gick några steg bakom mig samtidigt som jag letade efter numret som fanns på hotellkortet framför mig. 335, 336, - Jag kollade upp emot dörren framför mig och insåg att vi var rätt. Vi hade gått runt här i snart 5 minuter och jag kunde inte låta bli att vara smått irriterad över att inte hittat rätt så fort.

 

Ellie hade tagit sig fram till mig och ställde sig vid min sida. Jag låste upp dörren och sköt sedan försiktigt upp den. Rummet var alldeles mörkt och det enda ljus som tagit sig in var ifrån det breda fönster där man kunde se höga byggnader lysa starkt. Jag bakade att steg och lät henne komma in först. Ellie trippade in över tröskeln och jag stängde dörren efter oss och rykte i handtaget för att vara säker på att den var låst. Min hand omslöts sig om lampknappen och snabbt fylldes de tidigare mörka rummet med ljus.

 

Vid det här laget hade Ellie hunnit sjunka ner på dubbelsängens kant med händerna framför ansiktet. Jag sparkade av mig skorna utan att bry mig om hur dem hamnade och lät mina fötter dras över heltäckningsmattan. Min blick for runt över de lilla hotellrummet med blåa väggar, en tv och dubbelsäng i vit. En dörr in till badrummet låg också av den vänstra sidan av rummet. ”Are you feeling ill?” Mumlade jag emot Ellie som borrat in sina armbågar i sina lår och hade händerna för ögonen. Jag var inte bekant med att ta hand om folk eller tjejer på fyllan. Alla som jag 'festat' med hade kunnat hantera alkoholen sansat men jag var inte säker på att Ellie festat och druckit så mycket tidigare, och om hon hade druckit så kanske inte en sådan pass stor mängd på en kort tid. ”Let's get to the bathroom” Sade jag för att försöka pressa bort paniken som bubblade upp inom mig.

 

När hon heller inte gav mig något svar så sjönk jag ner bredvid henne och föste upp henne med ett lätt grepp om hennes midja. Hon behöll ena handen framför ögonen tills hon stod upp och hennes trötta och förvirrade ögon mötte mina. Jag måste erkänna att jag var lite stressad över det här, skulle hon spy eller kunde hon gå och lägga sig? Hon hade iallafall börjat nyktra till smått men jag var säker på att alkoholen fortsatte ta över. Något sa mig att hon inte skulle svara mina frågor, eller att hon rättare sagt inte hade någon lust att svara på frågor. Jag hann knappt klivin in till badrummet innan hon hängde över toalettstolen och spyan välde ur henne. Fan, jag hade verkligen fuckat up det här.

 

~

 

Ellies Perspektiv

 

Jag hostade till och harklade mig samtidigt som tårarna rann ner som floder längs mina kinder.  Jag mådde så illa och jag hade redan spytt en hel del men det gick inte över. Jag fortsatte snyfta för mig själv och kände hur Harry stressa bakom mig. Han hade inte stått still i flera minuter och försökt göra något men så fort han erbjöd sin hjälp så hade jag bara skakat på huvudet. Jag borde aldrig druckit och han borde aldrig kört mig hit ifrån första början. Minnena fanns där men en aning otydliga, jag kunde se folks ansikten men dialogerna var bara som ett klipp ifrån en film utan ljud.

 

Den beska smaken brände i munnen och halsen. Klänning stank alkohol blandat med spya, inte så mysigt med andra ord. Jag tvingade mig själv till att andas och kravla mig upp på knä igen utan att sjunka ihop. Harry dök ner på huk bakom mig och höll upp mitt hår försiktigt samtidigt som han strök mig lugnande över ryggen. Hans beröring var lätt och mjuk som en kattunge. ”I'm sorry, i should never have-” Sade Harry försiktigt och jag hörde hur medlidandet tog slut på honom. Jag avbröt honom snabbt. ”No, it's fine. Just help me get up” Mumlade jag snabbt och ansträngde mig för att kunna samla krafter till att ta mig upp. Rummet kändes rörigt, nästan som om allt snurrade smått. Benen vek sig och magen ekade tom.

 

Harrys armar drog sig runt min kropp och han räknade till tre innan han drog mig upp på badrumsgolvet. Jag hade druckit tidigare men aldrig varit riktigt full på det här sättet, så någon gång behövde vara första gången. Min kropp skrek efter sömn och jag kände mig slapp efter utmattning. Jag kände hur det var som om jag kunde tappa balansen när som helst men Harrys grepp var för starkt för att få mig att falla ihop. ”Maybe you should get a shower” Mumlade han. Jag knep ihop läpparna och kollade ner på mina kläder som luktade inte särskilt gott eller såg speciellt rena ut. ”Yeah” Viskade jag strävt och drog mig ur hans grepp och gick försiktigt fram emot duschen och i sista sekund höll jag på att snubbla till.

 

Harry var snabbt på plats och drog upp mig på benen innan fallet. ”Don't say anything” Sade Harry tvärt och jag rynkade pannan men var för trött och berusad för att kämpa emot hans grepp. Han sköt upp glasdörren in till duschen och lyfte in mig som om jag var ett litet barn. Han hade fortfarande armarna om mig och sköt sedan igen dörren. Mina ögon spärrades upp och jag snodde runt emot honom, tänkte han att vi skulle duscha tillsammans med kläderna på? Vad fler galna idéer fanns i hans huvud? ”Harry-” Påbörjade jag med en ansträngd ton men jag fann inte haspla ur mig mer innan värmande vatten rann ner längs min kropp. Under en sekund var håret blött och kläderna klibbade emot kroppen. Vattenstrålen blev starkare och mer vatten blötte ner mig. Harry fortsatte under denna tid hålla mig rak så att jag inte skulle falla ihop i det lilla området vi stod på. Jag snodde runt i hans famn och kände hur han lutade sig emot väggen bakom honom. Det här var speciellt och i vanliga fall skulle jag puttat ur honom och skrikit som aldrig förr, men inga ord eller ljud lämnade denna gång min mun. Jag kände hans framkropp pressas emot min rygg. Armarna var välbyggda och kändes beskyddande, som om de var murar.

 

Jag lutade mig tillbaka och kände hur jag var så nära han att mina fötter stod hopklämda mellan hans. Det kändes konstigt att killen jag tidigare skrikit åt stod bredvid mig i en dusch. Harry andades häftigt och hans bröstkorg rörde sig i samma takt som hans andning. Värme utstrålade ifrån de varma vattnet och Harrys kroppsvärme bidrog också. Jag lät mina bara fötter glida över de hala kakelgolvet och jag slöt ögonen för att kunna pressa undan illamåendet och förvillelsen som omgav mig. Det här såg fel ut men jag försökte övertyga mig själv om att det var något som man kunde skratta åt i framtiden. Ni vet som när man drar upp ett gammalt minne och någon börjar ”kommer ni ihåg när?”. Jag lät min trött hjärna uppslukas av allt som kunde kommas på.

 

Jag var för upptagen med att kunna andas någorlunda normalt och inte vingla till för att känna hur Harrys händer massareda mina axlar mjukt. Hans beröring fick min berusade kropp att bli ännu mer förvirrad och jag försökte tvinga mig själv till att fösa bort hans grepp. Det här kändes fel med att stå så nära samtidigt som vi pressades samman av de hettande vattnet. Jag svalde hårt och knep ihop ögonen. ”Harry stop, please” Viskade jag försiktigt och fortsatte blunda tills det värkte i pannan och allt jag kunde se var mörker. Jag gillade inte att neka killar men jag hade Niall och det här kändes fel.

 

Men Harry stannade inte utan fortsatte massera mina axlar ännu mjukare. Jag stönade till av både hur irriterad jag var men samtidigt njutning, behövde han göra det så svårt? Det var nästan som om jag kunde se Harry nöjda flin framför mig då jag ännu ett stön lämnade min mun. Jag tvingade mig själv till att blunda hårdare och föreställa mig Niall och inte Harry. Mitt blöta hår hängde längs ryggraden och Harry strök försiktigt undan det och lade håret över min axel. Jag försökte ignorera det hela och tvingade mig själv till att tänka på Niall. Men mina fantasier kom inte långt för plötsligt kände jag hur hans tumme lirkade upp den första knappen av min klännings baksida och jag kunde känna den nakna ytan där klänningen brukar sitta åt. Jag var påväg att varna honom igen men då kände jag plötsligt hur hans andedräkt svepte över min nacke och en rysning ilade genom kroppen. Pressa honom ifrån dig, gör något skrek rösten inom mig men jag kunde inte. Och när ännu en knapp lirkades upp och Harrys svala läppar pressades emot min nacke så visste jag att det var förlorat, jag kunde inte stå emot. Så jag lät alkoholen ta över och med andra ord så lät jag Harry ta över.  

 


Sådär, ännu ett kapitel uppe! Ni får gärna kommentera vad ni tycker och vilka ni gillar tillsammans. Vad tror ni kommer hända tex? Kramis :))

 


» Me

Grymt bra. När kommer nästa del?

Svar:
fragilelove.blogg.se

2013-07-13 // 16:26:21

Åh, gud så bra. När kommer nästa del?:)

Svar: Åh tack så mycket! Om jag inte minns fel så på tisdag eller Onsdag så kolla in då :)
Kramis!
fragilelove.blogg.se

2013-07-14 // 17:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback